Η τεχνολογική πρόοδος!!!

Ένα ζευγάρι δεν μπορεί μα κάνει παιδιά και αποφασίζει να επισκεφτεί έναν πολύ φημισμένο, εξειδικευμένο επί του θέματος, γιατρό.

Κατά την διάρκεια της πρώτης επίσκεψης ο γιατρός τους ενημέρωσε για την πρόοδο της επιστήμης στον τομέα αυτό και τους είπε ότι αν αποφασίσουν να προχωρήσουν θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το φύλλο, αρκετά από τα χαρακτηριστικά καθώς και το πλήθος των παιδιών.

001 puzle

Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τρία ψηλά παιδιά αγόρια, με γαλάζια μάτια.

Μετά από μερικές εβδομάδες, στον πρώτο υπέρηχο, ο γιατρός τους είπε ότι όλα είναι μια χαρά, είναι και τα τρία αγόρια, ψηλά με γαλάζια μάτια όπως είχαν πει. Επίσης, επειδή η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ μπορεί να προβλέψει το επάγγελμά τους, αν βέβαια το επιθυμούν.

Οπότε τους λέει ότι το πρώτο παιδί κατά 99.999% θα γίνει γιατρός, το δεύτερο εκπαιδευτικός και το τρίτο λυράρης.

Το ζευγάρι χάρηκε για λίγο, αλλά μετά σκέφτηκαν ότι στην οικογένειά τους δεν θα ταίριαζε ένας λυράρης και ρώτησαν αν υπάρχει δυνατότητα να τον αφαιρέσουν.

Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να το κάνει και προχώρησε στην αφαίρεση του λυράρη.

Στον επόμενο υπέρηχο ο γιατρός τους είπε ότι κατά την αφαίρεση έγινε δυστυχώς κάποιο λάθος και αφαίρεσε τον εκπαιδευτικό.

Το ζευγάρι σκέφτηκε και αποφάσισε να προχωρήσουν στην αφαίρεση του λυράρη, άλλωστε ένα παιδί τους ήταν αρκετό.

Ο γιατρός είπε ότι θα κάνει την αφαίρεση του λυράρη και ξεκίνησε τη διαδικασία.

Όταν τελείωσε με την μικροεπέμβαση και άρχισε να ενημερώνει το ζευγάρι για την επιτυχία του, ακούγονται τραγούδια και μαντινάδες από την κοιλιά της μητέρας.

- Όπα-όπα ξεγέλασα το γιατρό…
- Όπα-όπα έμεινα μόνος εδώ…